Losovací aktiv mládeže

Losovací aktiv se koná 28.3 2023 v 18:00 v Gapě v Rychnově na Kněžnou. Dále zde naleznete rozlosování všech kategorií pro jarní část sezóny.

U starších žáků nám bude stačit nahlásit hrací den a čas, kdy se bude hrát.

U mladších žáků je rozlosováno jeden víkend formou turnaje další víkend formou zápasu. Úřední začátky turnajů jsou stanovené na 9 hodinu. U zápasů vás poprosíme nahlásit den, čas a případně kdo bude chtít zápas pořádat.

Kategorie starších a mladších přípravek jsou víceméně jasné a vyhověli jsme požadavkům týmů, které chtěli cestovat po turnajích spolu.

Kategorie předpřípravek má své rozlosování také jasné. Snažili jsme se dodržet turnaje v mirkoregionech dle vašeho požadavku na schůzce trenérů. Úřední začátky jsou stanovené na 16:00, ale předpokládám, že většina z vás bude chtít hrát buď od 16:30 nebo klidně až od 17:00. Znovu nahlásit na aktivu.

Kategorie mladších žáků a předpřípravek bude zakončena finálovým turnajem, kde by měli v jednom místě hrát všechny týmy a vzejdou zde okresní přeborníci. Finálový turnaj  starších přípravek bude rozdělen na dvě místa konání a finálový turnaj mladších přípravek bude rozdělen do čtyř míst. O konečném nasazení do finálových turnajů rozhodne pořadí v tabulce a podle toho určíme i místa konání.

Kdo má zájem o nějaký turnaj i finálový a už teď ví, že ho chce pořádat, tak se ozvěte na tento nebo mail sekretáře. My si informaci předáme. Když bude o jeden turnaj více zájemců, tak se budeme muset domluvit na losovacím aktivu, kdo ho nakonec uspořádá.

Závěrem si připravte hráče, u kterých budete žádat o výjimku startu za mladší kategorie. Jejich jméno a příjmení + ID nahlásit na aktivu. Hráči, kteří nebudou nahlášeni na aktivu a nastoupí do soutěžního utkání budeme považovat za neoprávněný start.

Upozorňujeme, že účast zástupců klubů hrajících mládežnické soutěže na aktivu je povinná.

Děkuji 

Miroslav Slezák 

Předseda KM OFS RK